Telefonische onderzoeken kunnen veel opleveren, mits de telemarketeer goed voorbereid is, volledig op de hoogte is van wat er gevraagd wordt en ook vragen buiten het onderzoek om kan beantwoorden. Zo werken wij.

Onze telemarketeers zorgen ervoor dat het onderzoek soepel verloopt en dat alle informatie achterhaald wordt. Omdat wij nog steeds zeer nauwe banden onderhouden met het marketingadviesbureau, kunnen wij ook de onderzoeken volledig ontwikkelen.

De rapportages die wij leveren, geven een helder inzicht in de verrichte activiteiten en alle additionele informatie die mogelijk naar voren komt, wordt gemeld.

Bent u zelf een onderzoeksbureau
Wanneer u als onderzoeksbureau niet over een eigen call center beschikt, bent u bij ons aan het juiste adres voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw onderzoeken. En niet alleen het onderzoek kunnen we voor u uitvoeren, ook leveren we ondersteuning in de vorm van het maken van afspraken voor interviews of panels.

Het team verdiept zich in uw bureau, of dat van uw klant, voordat zij aan de slag gaan. Daarnaast stopt hun werk niet bij het neerleggen van de telefoon. Zaken als afspraakbevestigingen en routebeschrijvingen worden, desgewenst op uw briefpapier, verzonden.