Laat uw sales mensen doen waar zij goed in zijn, verkopen. En laat anderen uw prospects benaderen. Herkent u de volgende dingen?

Een prospect moet teruggebeld worden, maar op het afgesproken tijdstip bent u net nog in gesprek.
Vandaag kan die grote klant gebeld worden, maar u heeft vandaag uw dag niet.
Uw buitendienst moet voor hun eigen afspraken zorgen, maar deze mensen doen er alles aan om maar niet aan de telefoon te hoeven zitten.

Heel veel redenen om het actief bewerken van uw markt uit te besteden aan professionals, die wel hun dag hebben, die precies op het afgesproken tijdstip terugbellen en die niets anders willen dan bellen.

Telemarketing is, na het face-to-face gesprek, het meest krachtige medium. Daarom is de kwaliteit van een telemarketeer zo bepalend voor een mogelijk vervolgtraject. Wij beschikken over een team telemarketeers, die hun roots in de commercie hebben en daarom een andere benaderingswijze hanteren.

Maken zij afspraken voor uw buitendienst, dan zijn dit gekwalificeerde afspraken, voorzien van uitgebreide gespreksnotities. Met andere woorden, uw vertegenwoordigers worden met relevante bagage op pad gestuurd. Het aantal afspraken, dat zij maken, kan lager zijn dan bij andere bureaus. Omdat de telemarketeers zich in uw organisatie hebben verdiept kunnen zij vooraf beter scannen of een bedrijf interessant genoeg is om een afspraak mee te maken. Het percentage bedrijven waarvoor uiteindelijk een offerte geschreven mag worden ligt echter aanzienlijk hoger.